Skab et Nyt Badeværelse gennem bedre bad

Vi koordinerer hele byggeprocessen

Holm Frederiksen er din ekspert i totalløsninger og din genvej til din drøm af et nyt badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen: Fagfolk som os laver indretningsforslag sammen med dig over de forskellige håndværkeres opgaver. Når du/I har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til, at I kan slå dørene op til et funklende færdigt og nyt badeværelse. Som Bedre Bad medlem er Holm Frederiksen klar til at skabe din drøm af et personligt badeværelse. Alle vores priser er inklusive vores arbejde og oprydning. Det sikrer dig og din familie at når vi har forladt dig med et nyt badeværelse så er det opryddet og du skal bare tørre det over med en fugtig klud og tage det i brug. Det er da nemt!

Hent inspiration

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde. Klik ind på vores menupunkt Tendenser og se nyeste trends indenfor badeværelser og renovering af disse.

Klik her og se et udvalg af løsninger inden for badeværelse eller se vores inspirationskatalog her.

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Samtidig kan du forvente en ærligt og faglig korrekt rådgivning med afsæt i vores mangeårige erfaring og ekspertise. Vi er eksperter indenfor badeværelser og VVS generelt så er der noget der driller i processen, kan vi højst sandsynligt selv afhjælpe problemet. Det betyder også at vi klarer hele renoveringsprocessen og hyrer eksterne folk ind hvis det behøves.

Skal vi lave dit nye badeværelse?

Vi har ideerne og værktøjerne til den perfekte løsning til dig. Vi kommer i det østjyske område – herunder Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Vi har masser af inspiration her, men vi kan også skabe inspiration ud fra dine drømme. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om muligheder og idéer. Ring 75 67 85 44 - vi sidder klar ved telefonerne.

 

Læs mere om badeværelser: