BEDRE BAD – BEDRE ENERGI

Totalløsning for badeværelser og bryggers

Står du overfor at skulle bygge nyt eller renovere dit badeværelse eller bryggers, så har du sikkert en masse spørgsmål til alle de forskellige løsninger og muligheder, der findes på markedet. Hos Holm Frederiksen A/S hjælper vi dig med at få overblik og finde den bedste totalløsning til netop dit hjem eller virksomhed.

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi – en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning samt alle former for energi- og varmeinstallationer. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som samarbejdspartner til dit nye badeværelse eller bryggers.

En totalløsning med fast pris

Når du vælger en totalløsning hos Bedre Bad – Bedre Energi skal du være opmærksom på at alle vores priser er alt inklusiv. Det betyder at vores priser ved første øjekast godt kan virke dyrere end konkurrentens, men i sidste ende er prisen faktisk langt lavere da vi både leverer, monterer og installerer for dig helt uden ekstra omkostninger. Det betyder også at du aldrig kommer til at modtage ekstra regninger eller pålagt gebyrer, som først bliver sendt efter projektet, er færdigt. Vi er stolte af at være en af de eneste VVS-installatører i Danmark, med transparente priser og uden skjulte regninger.

Men de transparente priser er langt fra den eneste grund til at vælge Bedre Bad – Bedre Energi Rask Mølle til din totalløsning. Du slipper nemlig også for alt besværet med koordinering af forskellige håndværkere, da vi sørger for alle de praktiske opgaver i forbindelse med udførelsen af dit nye drømmebadeværelse eller bryggers. På den måde har du kun en kontaktperson og kan læne dig tilbage, mens du venter på at åbne dørene til dit nye funklende badeværelse eller bryggers.

Mange års erfaring har vist os at denne løsningsmetode oftest er den mest effektive og at det samtidig er mest behageligt for vores kunder.

Eksperter i VVS og energi til badeværelser og bryggers

I kraft af vores kædemedlemskab er vi sikret løbende efteruddannelse og opdatering af vores faglige viden inden for VVS, energi, ventilation og indeklima. Det sikrer dig den optimale totalløsning – uanset om du er privat eller erhvervskunde. Og det gælder, uanset om du vil realisere drømmen om et flot designet, nyt badeværelse eller en miljørigtig, prisbesparende løsning indenfor varme, ventilation og indeklima. 

Ring til os på tlf. 75 67 85 44 eller kontakt os her for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Specialviden – og vigtige opgaveområder

Udover at løse alle former for almindelige opgaver inden for VVS har vi en række specialer. Hos os kan du få adgang til den seneste viden og nyeste løsninger, bl.a. inden for områderne:

Tryk på et link for at læse mere om hvert enkelt område.

Få en snak om varme eller badeværelse hos dig!

Bliv orienteret om dine muligheder for grønne energiløsninger og/eller dit personlige badeværelse – vi kommer gerne forbi. Vi løser bl.a. opgaver i områderne Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Kontakt os og tag første skridt hen mod dit nye bad eller bryggers allerede i dag.

Læs mere om: