Bedre Bad – Bedre Energi

Totalløsning for badeværelser og bryggers

Står du overfor at skulle bygge nyt eller renovere dit badeværelse eller bryggers, så har du sikkert en masse spørgsmål til alle de forskellige løsninger og muligheder, der findes på markedet. Hos Holm Frederiksen A/S hjælper vi dig med at få overblik og finde den bedste totalløsning til netop dit hjem eller virksomhed.

Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi – en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning samt alle former for energi- og varmeinstallationer. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger os som samarbejdsparter til dit nye badeværelse eller bryggers. 

Badeværelse og/eller varme

I kraft af vores kædemedlemskab er vi sikret løbende efteruddannelse og opdatering af vores faglige viden inden for VVS, energi, ventilation og indeklima. Det sikrer dig den optimale totalløsning – uanset om du er privat eller erhvervskunde. Og det gælder, uanset om du vil realisere drømmen om et flot designet, nyt badeværelse eller en miljørigtig, prisbesparende løsning indenfor varme, ventilation og indeklima. 

Ring til os på tlf. 75 67 85 44 eller kontakt os her for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Specialviden – og vigtige opgaveområder

Udover at løse alle former for almindelige opgaver inden for VVS har vi en række specialer. Hos os kan du få adgang til den seneste viden og nyeste løsninger, bl.a. inden for områderne:

Tryk på et link for at læse mere om hvert enkelt område.

Få en snak om VARME og BADEVÆRELSE hos dig!

Bliv orienteret om dine muligheder for grønne energiløsninger og/eller dit personlige badeværelse – vi kommer gerne forbi. Vi løser bl.a. opgaver i områderne Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Kontakt os og tag første skridt hen mod dit nye bad eller bryggers allerede i dag.

Læs mere om: