Badet i lys

Skråvinduer inviterer lyset ind i badet og skaber plads og luft i rummet.

Hos Holm-Frederiksen har vi stor ekspertise i, at skabe flotte badeværelsesløsninger med meget lys. Ved at tænke lyset ind i indretningen af badeværelset, er det muligt at få det til at virke større. Den intelligente anvendelse af lys, skaber med det samme en følelse af rummelighed og plads. Den flotte brug af skråvinduer, eller eventuelle ovenlys vinduer inviterer lyset ind i badet og skaber følelsen af både ekstra plads og luft.

Løsningen består af flotte fliser lagt i et dekorativt mønster bag brusearmaturet, og med den flotte finish midt på gulvet sætter du et personligt præg på badeværelset. Badet bliver installeret med fleksible brusedøre, som kan skubbes helt ind til væggen efter brug. Denne smarte indretning tillader ekstra gulvplads, når bruseren ikke benyttes. Hældningen på gulvet er altafgørende for, at denne løsning kan fungerer helt perfekt. Løsningen kommer med et indbygget skab i skunken, med lette glas hylder, og låger i samme design som vaskemøblet. Dette giver en meget flot og praktisk opbevaring på badeværelset.

Herunder kan du se galleriet af den omtalte løsning. Når du kigger billederne igennem, så læg især mærke til hvor lyst og tiltalende badeværelset ser ud. Dette skyldes som sagt, den intelligente anvendelse af lys i indretningen. Vores inspirations løsning “Badet i Lys” viser hvordan man ved at indtænke lys i indretningen af  badeværelset, kan få selv små badeværelser til at virke rummelige og luftige. 

 

Realiseringen af dit nye badeværelse

Tiltaler ideerne fra ovenstående badeværelsesløsning dig, eller har du en helt anden ide til dit drømmebadeværelse? Uanset hvad, så kan Bedre Bad Rask Mølle - Holm-Frederiksen hjælpe dig, med at realisere dit nye badeværelse. Vi er eksperter i, at skabe badeværelsesløsninger, som bærer præg af kundens personlighed. Uanset hvilken form for badeværelse du er interesseret i, så kan vores dygtige medarbejdere skabe det perfekte badeværelse til dig.

Hvis du mangler mere inspiration til dit nye badeværelse, så kan du finde mere til venstre i menubjælken. Her kan du se nogle forskellige bud på flotte og intelligente badeværelsesløsninger. Har du brug for endnu mere end de listede løsninger her på siden, så kan du finde yderligere inspirerende badeværelsesløsninger på Bedre Bads hovedside. Du kan også besøge en af Bedre Bads store badeværelses udstillinger, som befinder sig rundt omkring i Danmark.

Hos Holm-Frederiksen skaber vi dit nye badeværelse. Dette er sandt, uanset hvilken type badeværelses stil du beslutter dig for. Har du problemer med inspirationen, og hjælper vores  online katalog dig ikke, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig, med at finde frem til netop den badeværelsesløsning, der tilfredsstiller dine behov og ønsker. Vores dygtige fagfolk har stor erfaring med, at skabe flotte og praktiske badeværelsesløsninger. Derfor er vi i stand til at skabe det perfekte badeværelse til dig. Uanset om du er interesseret i totalrenovation af dit gamle badeværelse, eller bare søger nye badeværelsesmøbler til dit nuværende.

Uanset hvad, så står Bedre Bad Rask Mølle - Holm-Frederiksen klar til at hjælpe dig, med dit badeværelsesprojekt.