Dobbelt dusch

Hos Bedre Bad Rask Mølle - Holm-Frederiksen er vi eksperter i at skabe funktionsopdelte badeværelser. Med funktionsopdelt menes der, at badeværelsets kendte funktioner bliver opdelt i forskellige rum. Denne rumadskillelse deler altså badets funktioner op - Toilet, vask og opbevaring i det første rum og badefaciliteter med flere funktioner i det andet rum. Denne rumadskillelse på badeværelset, gør at flere personer kan benytte badeværelsets forskellige funktioner på samme tid - uden at det bliver besværligt.

 

Rumopdeling af badeværelset er en moderne og intelligent måde, at håndtere den travle hverdag, hvor flere i familien benytter badeværelset. Det tillader et bedre flow, og skaber samtidigt mere harmoni og dynamik i hverdagen. Samtidigt giver det moderne og stilfuldt badeværelse, som samtidigt har stor praktisk anvendelse. Men det funktionsopdelte badeværelse gør ikke kun hverdagen bedre. Med den store fokus på komfort og velvære, som denne badeværelsesløsning indeholder, giver det gode muligheder for at hygge med wellness. Det flotte asymmetriske badekar, der er sænket ned i gulvet tillader et lyst og åbent badeværelse, samtidigt med de lækre fordele et badekar giver familien. Løsningen kommer med et stort vandfalds brusehovede, der gør det daglige bad til en vidunderlig oplevelse. Samtidigt er bruseløsningen også praktisk indrettet, med en lille oplyst hylde, der både er hyggelig og giver den ekstra opbevaringsplads til f.eks. personlig plejemidler.

 

Galleri med det funktionsopdelte badeværelse

I vores nedenstående galleri kan du klikke dig igennem badeværelsesløsningen og lade dig blive inspireret til dit eget bad. Læg især mærke til den halve mur ved det asymmetriske badekar, der giver et opdelt badeværelse, som stadig er lyst og åbent. Forestil dig hvor let din families morgener kan blive, når badeværelset både kan anvendes til det daglige bad og resten af morgenvanerne på en og samme tid.

 

Vi skaber dit drømmebadeværelse

Hos Holm-Frederiksen har vi stor ekspertise i, at skabe rumopdelte badeværelser. Vi skaber både badeværelsesløsninger ligesom ovenstående, og mere personlige løsninger tilpasset vores kunder. Kan du lide konceptet med det funktionsopdelte badeværelse, men ikke umiddelbart vores fremviste løsning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder i fællesskab frem til netop den badeværelsesløsning, der passer dig og din familie bedst. Hos Bedre Bad - Rask Mølle er vi meget fleksible og lægger stor vægt på, at skabe badeværelser som opfylder vores kunders behov og ønsker.

Hvis du har brug for yderligere inspiration kan du se vores andre flotte badeværelsesløsninger i menu bjælken til venstre. Ellers kan du se flere badeværelsesløsninger online på Bedre Bads hovedside. Alternativt kan du også komme forbi en af Bedre Bads mange badeværelses udstillinger, som ligger rundt om i landet. Du finder dit nærmeste Bedre Bad Showroom her.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller er interesseret i, at få startet dit badeværelsesprojekt op med det samme - så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan hjælpe dig med dit projekt, uanset om der er tale om en totalrenovation eller en omlæggelse af det gamle badeværelse. Vi har et meget dygtigt hold af medarbejdere, som alle yder 100 % og sikrer arbejdet korrekt udført. Med Bedre Bad - Rask Mølle, som din samarbejdspartner er du garanteret et badeværelse udført i højeste kvalitet.