GOD HYGIEJNE OG SPAR PÅ VANDET

Bedre hygiejne med berøringsfrie og vandbesparende indbyggede løsninger.

De berøringsfrie armaturer og betjeningspladen til toilettet øger hygiejnen og er samtidig vandbesparende. De store fliser i brusenichen og det at alle installationer er løftet op fra gulvet, gør rummet let at rengøre. Det er altså en let og hygiejnisk løsning som Bedre Bad Rask Mølle her kan tilbyde. Kontakt os hvis du ønsker at høre mere omkring bedre hygiejne på badeværelset med berøringsfrie installationer. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor sanitet og hygiejne på badeværelset.

Vi kan tilmed tilbyde vandbesparende installationer til badeværelset i forhold til at vores installationer selv doserer vandmængden. Med teenagere boende, så er dette ofte en god og økonomisk forsvarlig løsning. Vandhaner og armaturer som har sensorer i stedet for det gammeldags greb. Det giver en besparrelse som er værd at regne med. Vi taler i omegnen af 15-20 % som en familie på 4 personer kan spare på årsbasis.

Fakta: 

En familie på 4 personer kan spare imellem 15 og 25 % på deres vandforbrug ved brug af vandbesparende installationer!

Hygiejnen bliver markant bedre når man bruger berøringsfrie armaturer og vandhaner.

Tilmed letter det rengøringsmængden - både med de grebsløse armaturer og vandhaner, men også det med at alle skabe bliver hævet gør at rengøring går hurtigere.