den bedste start på NYt BADEVÆRELSE

Bestil et Gratis Badtjek i dag!

Uanset om du vil renovere dit gamle badeværelse, eller du vil starte forfra med et nyt badeværelse, så betaler det sig hurtigt at få udarbejdet en gennemtænkt løsning, der tager højde for alt fra indretning og komfort til vaner og energiforbrug – især fordi badeværelset er et af husets dyreste rum at etablere eller ombygge.

Med vores Gratis Badtjek kan du undgå dyre fejlinstallationer, eller at dit nye drømmebad alligevel ikke er indrettet rigtigt i forhold til familiens behov.

Book et Gratis Badtjek her:


Fra uoverskueligt projekt til konkrete løsningsforslag

Et nyt badeværelse kan føles som et kæmpe projekt med uoverskueligt mange muligheder at vælge imellem. Her hjælper et Badtjek af en Certificeret Vådrumsinstallatør dig godt i gang og godt videre!

Efter Badtjekket har du nemlig mulighed for at stå med en række konkrete muligheder og løsninger, som du med fordel kan tage med videre i dit badeværelsesprojekt.

Sådan foregår et Badtjek

Ved et Badtjek får du besøg af en erfaren og kompetent badekspert og vvs-installatør, som tager en snak med dig om dine drømme, behov og ønsker. Under besøget gennemgår I dit badeværelse fra ende til anden, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål eller vende idéer, der kræver en fagmands ekspertviden. Herefter udarbejder vi et eller flere løsningsforslag, hvis du ønsker det. På grund af vores store erfaring med ombygning og renovering af badeværelser, kan du være sikker på altid at blive præsenteret for de mest moderne og funktionelle løsninger, som findes på markedet i dag.

På den måde hjælper et Badtjek dig med at skabe et skræddersyet badeværelse, som hele familien vil elske.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dit projekt uanset om det omhandler badeværelsesrenovering eller nybyg.

– Og Badtjekket er helt gratis! Du har med andre ord intet at miste og alt at vinde.

Et nyt, velindrettet og personligt badeværelse

Når badeværelset er både funktionelt og smukt, vil hele familien opleve en øget komfort, der giver glæde i hverdagen.

Hos Bedre Bad er vi leveringsdygtige i både optimale badeværelsesløsninger og masser af inspiration til dit nye badeværelse, hvad enten din stil er klassisk, minimalistisk eller romantisk.

Vil du se konkrete eksempler på badeværelser, som Holm Frederiksen A/S – Bedre Bad Rask Mølle har udført over hele landet? Vi har samlet et udvalg af badeværelsesløsninger, hvori du kan samle badinspiration fra eksempelvis renovering af lille badeværelse, vandbesparende og hygiejniske badeværelser samt praktiske og zoneinddelte badeværelser – Klik her og bliv inspireret!

Her udfører vi nye badeværelser

Vi udfører badeværelser for private boligejere og erhverv. Vi løser opgaver for private over det meste af Jylland og for erhvervskunder over hele Danmark!

Ud fra vores domicil i Rask Mølle udfører vi Badtjek og badeværelsesløsninger i byer som Hedensted, Vejle, Kolding, Grinsted, Herning, Silkeborg, Aarhus, Odder og alle byer derimellem.

Bestil et Gratis Badtjek øverst på siden eller kontakt os for en uforpligtende snak om dine badeværelsesdrømme og vores totalløsninger til nyt badeværelse.