Energiløsninger til private

Boligens bad- og bryggersfaciliteter samt energiinstallationerne er helt afgørende for boligens komfort. Det handler bl.a. om funktionalitet, velvære og indeklima. Men det har også stor betydning for husets værdi og de løbende omkostninger på energiområdet.

Med Holm-Frederiksen som partner kan du få opdateret din bolig, så den bruger mindre energi, mindre vand, samtidig med et mere effektiv brug af varme. På den måde kan du spare penge på varmeregningen og få mere velvære og bedre indeklima. 

Hvilket energimærke har dit hus? og hvor meget kan du spare? 

Vi kan gennemgå dit hus og give dig en nøjagtig beregning på hvilke energimærke dit hus er i dag, samtidig vil du få oplyst, hvad en energioptimering kan gøre for din boligs salgsværdi og hvor meget du kan spare på varmeregningen. Kontakt os allerede i dag på 75 67 85 44!

Du kan også selv prøve at beregne dit potentiale her på siden. God fornøjelse!

Uanset hvilken energiform du har

Hos Holm Frederiksen er vi Certificerede Energivejlederer, det er virkelig vores kompetenceområde, og vi stiller gerne vores viden og indsigt til rådighed for dig. Benyt dig af det – for der kan være rigtig store besparelser i det for dig. 

Her får du den rigtige løsning:

Hos Holm-Frederiksen får du den korrekte, mest effektive og økonomiske løsning, når det handler om VVS-løsninger og løsninger inden for energi til din bolig uanset om du bor i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, Thyregod m.v. – men vi kommer faktisk over det meste af Jylland.

Vi er eksperter på:

Bliv også klogere på: