Energiløsninger til private

Boligens bad- og bryggersfaciliteter og energiinstallationer er helt afgørende for boligens komfort, funktionalitet, velvære og indeklima. Det har også stor betydning for husets værdi og de løbende omkostninger på energiområdet.

Med Holm-Frederiksen som partner kan du få opdateret din bolig, så den bruger mindre energi og vand, og får mere effektiv brug af varme. På den måde kan du spare penge på varmeregningen og få mere velvære og bedre indeklima. 

Hvilket energimærke har dit hus? Og hvor meget kan du spare? 

Vi kan gennemgå dit hus og give dig en nøjagtig beregning på, hvilket energimærke dit hus er i dag. Samtidig får du oplyst, hvad energioptimeringer kan gøre for din boligs salgsværdi, og hvor meget du kan spare på varmeregningen. Kontakt os allerede i dag på 75 67 85 44.

Du kan også selv udregne dit potentiele her

Certificerede energivejledere

Hos Holm Frederiksen er vi certificerede energivejledere som vores kompetenceområde, så vi kan stille vores viden og indsigt til rådighed for dig. Benyt dig af det – for der kan være rigtig store besparelser i det for dig. 

Her får du den rigtige løsning

Hos Holm-Frederiksen får du den korrekte, mest effektive og økonomiske løsning til energi- og VVS-løsninger til din bolig.

Vi hjælper i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, Thyregod m.v. – men vi kommer faktisk over det meste af Jylland.

Vi er eksperter i:

Bliv også klogere på: