klar-til-vinter-bedre-boligservice-bedre-bad

DIN BOLIG har også brug for ET SERVICEEFTERSYN

Ligesom de fleste andre får du sikkert også jævnligt efterset din bil og dine tænder. Men har du tænkt over at give din bolig et eftersyn? I forhold til, hvad din bolig koster kontra din bil, giver det god mening at få foretaget et serviceeftersyn af dit hjem også – det er trods alt rammerne for dit og familien daglige liv. 

Din boligs mange installationer kræver løbende vedligeholdelse for at fungere optimalt. Men mange ringer først til en reparatør, når gulvet i entréen har været koldt længe pga. problemer med gulvvarmestyringen, eller når vandet løber i cisternen. Og det er ærgerligt, for det er en unødvendigt dyr tilgang. Er dine installationer derimod efterset, indstillet korrekt og justeret efter årstiden, kan du spare mange penge og forlænge installationernes levetid.

Sådan foregår BEDRE BOLIGSERVICE

Når vi udfører et serviceeftersyn af din bolig, gennemgår vi din boligs mange installationer. Her efterser vi bl.a. de ”svage områder” og tjekker og justerer indstillingerne i forhold til årstiden. Det betyder, at vinteren bliver uden kedelige overraskelser for dig og din familie – og at I undgår at bruge for meget energi (penge) om sommeren. Efter et serviceeftersyn af din bolig kan du se frem til den øgede komfort ved, at bl.a. gulvvarme, termostater, toiletskyl og armaturer fungerer optimalt. For ikke at tale om den økonomiske tryghed, der ligger i at vide, at når dine varmekilder bliver justeret korrekt, kan du spare op til 10 % af forbruget. Vi tjekker også dine tagrender for utætheder, så du undgår fugtskader.

Ved BEDRE BOLIGSERVICE gennemgår vi:

 • Varmeanlæg
 • Termostater
 • Gulvvarmestyring
 • Varmtvandsbeholder
 • Cirkulationspumper
 • Sanitet (cisterne)
 • Armaturer
 • Fuger i badeværelset
 • Tagrender
 • Quooker
 • Blødgøringsanlæg

 

bedre-boligservice-boligeftersyn-med-vignet

For kr. 1.795,- får du et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn

Efter gennemgangen af din bolig får du en servicerapport, hvori tilstanden af din boligs installationer er beskrevet, så du har overblik over hvilke områder, der kræver din opmærksomhed inden næste service. Skulle der være forbedringer, vi ikke kan klare på selve dagen – fx visse reservedelskrævende reparationer eller udskiftninger – aftaler vi en dato, hvor disse kan udbedres. Inden vi skifter eller reparerer noget, får du altid en pris på, hvad det koster at udskifte de slidte eller defekte dele – fuldstændig ligesom ved et serviceeftersyn af en bil.   

Det optimale er at få foretaget et serviceeftersyn af din bolig en gang årligt. For at du ikke skal gå rundt og huske på det, har du mulighed for at tegne et abonnement, så det sker automatisk. De fleste af os har brug for påmindelser, ligesom vi får fra fx tandlægen. Med et BEDRE BOLIGSERVICE abonnement kommer vi automatisk hjem til dig en gang årligt, når det passer dig, og tjekker dine installationer i boligen.

Er du i tvivl om, hvad et BEDRE BOLIGSERVICE eftersyn vil kunne gøre for din bolig, eller har du spørgsmål til selve eftersynet? Så ring til os på tlf. 75 67 85 44 og få en uforpligtende snak.  Eller bestil dit første boligeftersyn her.

Bestil BEDRE BOLIGSERVICE allerede i dag!