Beregn energimærket på huset

Prøv vores gratis energiberegner og få estimeret din boligs energimærke (A til G). Når du bruger beregneren får du også af vide om du kan opnå værdiforøgelse og energibesparelser gennem energioptimering af boligen.

Energiberegner med besparelse og værdiforøgelse

Med vores energiberegner får du vist hvor mange penge du, alt andet lige, kan forvente at boligen stiger i værdi ved energirenovering. Du skal blot indtaste boligens antal kvadratmeter, dit nuværende energiforbrug i kr. om året eller forbrug kWh. Afslutteligt skal du angive hvilken opvarmningsform du benytter nu. Hvis du udfylder begge forbrugsfelter (kr. eller kWh) vil estimeringen beregnes ud fra dit årlige energiforbrug i kWh.

Start med at foretage en energiberegning

m2
kr
kWh

DIN BOLIGS ENERGIMÆRKE ER:

G

DIT POTENTIALE FOR VÆRDIFORØGELSEN

Her kan du se det potentiale du har for en værdiforøgelse af dit hus ved at foretage energioptimering*.

Fra

Til

Værdiforøgelse i kr.

DIT POTENTIALE FOR ÅRLIG BESPARELSE

Hvis du foretager en energioptimering, der forbedrer dit energimærke fra det nuværende til det bedst mulige*.

Hvis du vælger at energioptimere fra det nuværende til energimærke C, er du allerede kommet et langt stykke. Du får her forholdsvis mest for din investering. Dit årlige besparelsespotentiale ved at optimere fra dit nuværende til energimærke C er:

Fra til energimærke A1/A2/B

Fra til energimærke C

* Beregningen af energimærket, potentialet for værdiforøgelse og besparelses-potentiale på energiregningen er kun vejledende. Programmet tager ikke højde for graddage i beregningen. Du kan få en præcis udregning ved at kontakte din lokale Bedre Energi specialist. Find ham her.

KAN DU SIGE JA TIL NEDENSTÅENDE 5 LETTE ENERGIBESPARENDE RÅD?

1) Lufter du ud i boligen mindst 10 minutter hver dag?

2) Er alle boligens varmeinstallationsrør isolerede?

3) Er boligens cirkulationspumpe mindre end 5 år gammel?

4) Er der termostatventiler på boligens radiatorer?

5) Er der installeret natsænkning eller vejrkompensering på din varmeinstallation?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du godt på vej – men der er selvfølgelig mere at hente. Få en uforpligtigende energisnak eller bestil et Energitjek af din bolig hos vores Certificerede Energivejleder - så får du klar besked om dine muligheder for besparelser og værdiforøgelse af din bolig.

 

Få foretaget et Energitjek af din bolig her

Har du følelsen af at boligen bruger for meget strøm eller ønsker du at forbedre boligens energimærke? Vi er eksperter på at finde energisynderne i boligen og komme med løsninger, der vil give dig et bedre indeklima, besparelser på elregningen og ikke mindst mindre CO2-udledelse. Bestil et energitjek hos Bedre Energi Rask Mølle og få overblikket over, hvordan du kan energiforbedre din bolig med størst muligt udbytte.

Med et Energitjek giver vi dig svar på spørgsmålene:

  • Er min energiregning for høj?
  • Er der energispild i boligen?
  • Kan indeklimaet forbedres i min bolig?
  • Hvilke energiløsninger kan etableres i min bolig?
  • Hvad koster energirenovering?
  • Hvor mange penge kan jeg spare på energirenovering?
  • ... og mange flere.

Hos Holm Frederiksen tilbyder vi nemlig personlig vejledning, der tilgodeser dine ønsker til at energiforbedre boligen. Hvis du har spørgsmål til vores Energitjek eller er i tvivl om energirenovering er noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale om energiforbedring af bolig. Du finder vores kontaktinformationer her.

Vi er eksperter på:

Bliv også klogere på: