Blik til PRIVATE

Blikarbejde er et traditionelt håndværk, som giver smukke og vedligeholdelsesfrie bygninger

Hos Holm Frederiksen mestrer vi det traditionelle blikkenslagerarbejde. Vores veluddannede og erfarne medarbejdere løser alle de gængse blikopgaver, som f.eks. etablering af: 

TAGRENDER OG NEDLØB
Tagrender skal holde til konstant belastning fra vind og vejr. Storm og store mængder vand, sne eller nedfald gør tagrender og nedløb til noget af det mest udsatte på huset. Det er derfor vigtigt at vælge en langtidsholdbar kvalitetsløsning.

SKOTRENDER
Har du et vinkelhus, kviste eller altaner – eller andet, hvor to tagflader mødes i et indadgående hjørne – så er det afgørende at sikre sig, at denne samling er tæt. Skotrenden fungerer som afløbsrende for regnvand, og mange vandskader skyldes en utæt eller defekt skotrende.  

INDDÆKNING AF GAVLE 
Med en smuk zink- eller kobberinddækning af gavlen på dit parcelhus kan du give dit hus et eksklusivt look samtidig med, at du opnår en vedligeholdelsesfri overflade, der kan holde i helt op til 100 år! Vi udfører gavlbeklædninger i forskellige opbygninger, som giver hvert sit visuelle udtryk.

INDDÆKNING AF ENHVER ART
Korrekt inddækning af skorstene, kviste og flunke (sidevæggen på kvisten) er vigtigt for at lede vandet væk og sikre tætheden af dit tag. Har du kviste eller skorstensinddækninger af ældre dato, bør du få tjekket og vedligeholdt inddækningerne, så du undgår dyre vandskader. 

KOBBERARBEJDE
Kobber er et af de ældste – og måske også smukkeste – beklædningsmetaller, der findes. Kobber er elsket især for dens varme glød og den klassiske, irgrønne farve, det får over tid. Selvom kobber er et lidt dyrere materiale, så er pengene givet godt ud. Du får nemlig en livsvarig løsning, der nemt holder 100+ år. 

SKIFERTAGE
Vi varetager pålægning af skifertage. Ring til os på 75 67 85 44 for nærmere information.

Blikarbejde til din bolig

Står du overfor at skulle have udført nyt blikarbejde eller have renoveret det eksisterende, så vil vi meget gerne hjælpe dig – både med rådgivning og udførelse. Det kan være svært at overskue hvilke løsninger, der egentlig findes, og hvilke, der passer bedst til lige netop dit hus. Vi giver dit overblikket, så du kan vælge den mest optimale løsning.

Vi påtager os gerne enkeltreparationer, men udfører naturligvis også større VVS-entrepriser.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi med vores blikarbejde kan give din bolig et flot, holdbart og vedligeholdelsesfrit look. Vi laver blik over hele Østjylland, herunder i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, og Thyregod.

Læs også om: