Energibesparelser


energitjek

Opnå besparelser gennem energioptimering

Kombinationen af besparelser på energiregningen og en forbedret komfort i boligen, det er hvad du kan opnå med energioptimering.

Få uvildig vejledning til energiform, isolering og varmeinstallation

Mange danskere gør sig store overvejelser omkring valg af energiform og energiforbedringer i deres bolig.

Alle er vi nysgerrige på, om der ligger en økonomisk gevinst ved at energioptimere vores bolig. Er vores isolering af huset god nok, er vinduer og døre tætte? Hvad med varmeinstallationen: Er den effektiv nok eller kan små justeringer spare os penge i det daglige? Hvad med grønne energiløsning og vandforbruget, hvordan kan vi optimere og opdatere vores bolig, så den er tidssvarende på energifeltet? Og kan en inversting i grøn-energi overhovedet tjene sig selv hjem?

Snup den hurtige genvej – tag en snak med Holm Frederiksen og få svar på alle dine spørgsmål på energiområdet.

Få inspiration og rådgivning til Bedre Energi

Du kan også få inspiration i vores Bedre Energi katalog. Som uddannet Certificeret Energivejleder er dette virkelig vores kompetenceområde, og vi stiller gerne vores viden og indsigt til rådighed for dig. Benyt dig af det – for der kan være rigtig store besparelser i det for dig.

Her starter dine energibesparelser

Det er en god idé at starte med det vi kalder et Energitjek. Det giver dig et grundigt overblik over dine muligheder. Du kan også prøve at beregne dit eget potentiale for besparelse ved en energiforbedring. Prøv vores energiberegner her.

Book et Energitjek allerede i dag

Du får helt konkrete svar på dine spørgsmål ved at bestille et Energitjek. Læs mere og bestil energitjek her.

Vi foretager energitjek i hele vores markedsområde – som f.eks. i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give Thyregod.

Hvilken energiform kunne du tænke dig

Klik på en energiform og læs mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig:

Læs også om: