Energibesparelser


energitjek

Vejen til besparelser går gennem energioptimering

Besparelser vil vi alle gerne have – og når det samtidig fører til en forbedret komfort i boligen, så bliver det rigtig interessant.


Mange danskere gør sig store overvejelser omkring valg af energiform og energiforbedringer i deres bolig.

Alle er vi nysgerrige på, om der ligger en økonomisk gevinst ved at energioptimere vores bolig. Er vores isolering af huset god nok, er vinduer og døre tætte? Hvad med varmeinstallationen: Er den effektiv nok eller kan små justeringer spare os penge i det daglige? Hvad med grøn-energi og vandforbruget, hvordan kan vi optimere og opdatere vores bolig, så den er tidssvarende på energifeltet? Og kan investeringen overhovedet tjene sig selv hjem?

Snup den hurtige genvej – tag en snak med Holm Frederiksen og få svar på alle dine spørgsmål på energiområdet. 

DU kan også få inspiration i vores Bedre Energi katalog.

Som uddannet Certificeret Energivejleder er dette virkelig vores kompetenceområde, og vi stiller gerne vores viden og indsigt til rådighed for dig. Benyt dig af det – for der kan være rigtig store besparelser i det for dig.

Energitjek – Se hvordan en villa er blevet energioptimeret

 

Her starter dine energibesparelser

Det er en god idé at starte med det vi kalder et Energitjek. Det giver dig et grundigt overblik over dine muligheder. Du kan også prøve at beregne dit eget potentiale for besparelse ved en energiforbedring. Prøv vores beregner her >>

Book et Energitjek - RING 75 67 85 44

Du får helt konkrete svar på dine spørgsmål ved at bestille et Energitjek.

Vi foretager energitjek i hele vores markedsområde – som f.eks. i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give Thyregod.

Hvilken energiform har du?

Klik på den energiform, som din bolig har i dag og læs mere om, hvordan du kan energioptimere din bolig:

Læs mere om: