varmepumpe-ve-godkendt

Søg om energitilskud til en varmepumpeløsning 

- Start med et uforpligtende tilbud 

Inden længe har du som boligejer mulighed for at søge om energitilskud til installation af en luft til vand-varmepumpe. For at søge om energitilskud til en varmepumpeløsning kræver det, at du har et konkret tilbud fra en VE-godkendt installatør. Hos Holm-Frederiksen giver vi dig et uforpligtende tilbud, så du er klar til at søge om energitilskud, når puljen frigives den første uge efter påske.

Vi er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi ekspert!

Book et UFORPLIGTENDE TILBUD allerede i dag: 

 

Spar penge og CO2 med en varmepumpe 

Ved at skifte til en moderne varmepumpe kan du opnå besparelser på varmeregningen og CO2-udledningen. Ifølge sparenergi.dk kan du få 22.000-45.000 kr. i tilskud til en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, hvis du skifter fra naturgas, oliefyr eller gasfyr i din helårsbolig, hvis den ligger uden for et fjernevarmeområde.

Vi tilbyder en samlet løsning 

Når du handler hos Holm-Frederiksen er det vigtigt for os, at du får en samlet løsning. Det betyder, at du får levering, montering, funktionskontrol og oprydning med i prisen. Dermed får du altid garanti på både produkt og det udførte arbejde.

Vi er VE-godkendte med dokumenterede kompetencer til at installere din varmepumpe korrekt, så du får det største udbytte af anlægget.

Knap Kontakt-uforpligtende-tilbud

Har du brug for rådgivning? 

Som boligejer skal du selv søge om og få tilkendt tilskuddet på www.statens-tilskudspuljer.dk. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort et energitilskud, du kan få. Når du har fået bevilget tilskuddet, har du 24 måneder til at få installeret og indsendt dokumentation for installeringen af varmepumpeløsningen. 

Læs mere om luft til vand-varmepumpe - klik her