varmepumpe-ve-godkendt

Søg om energitilskud til en varmepumpeløsning

Nu kan du som som boligejer og erhvervsdrivende søge om energitilskud til installation af en luft til vand-varmepumpe. For at få del i tilskudsordningen til en varmepumpe-løsning kræver det, at du har et konkret tilbud fra en VE-godkendt installatør. Hos Holm Frederiksen giver vi dig et uforpligtende tilbud, så du er klar til at søge om energitilskud.

Vi er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi ekspert i Rask Mølle og vi ønsker at erhvervslivet og private forbrugere tager imod tilbuddet og skaber grønne forandringer i virksomheden og hjemmet.

‎Hvad kan jeg få energitilskud til?

Du kan benytte energitilskud til at spare penge på en luft til vand varmepumpe. Derudover er det også muligt at få tilskud til andre energibesparende foranstaltninger såsom jordvarme, energirenovering af bolig og energimærkning.

Få hjælp til at ansøge om energitilskud her

Som boligejer skal du selv søge om og få tilkendt tilskuddet på hjemmesiden for statens tilskudspuljer. Vi hjælper dig gerne med at beregne, hvor stort et energitilskud, du kan få. Når du har fået bevilget tilskuddet, har du 24 måneder til at få installeret og indsendt dokumentation for installeringen af varmepumpeløsningen. 

Læs mere om luft til vand-varmepumpe her.

Få et uforpligtende tilbud på ny varmepumpe her: 

 

Formindsk CO2-udledning og spar penge med en varmepumpe 

Ved at skifte til en moderne varmepumpe kan du opnå besparelser på varmeregningen og CO2-udledningen. Ifølge sparenergi.dk kan du få 22.000-45.000 kr. i tilskud til en luft til vand-varmepumpe eller jordvarmepumpe, hvis du skifter fra naturgas, oliefyr eller gasfyr i din helårsbolig, hvis den ligger uden for et fjernevarmeområde.

Vi tilbyder en samlet løsning 

Når du handler hos Holm Frederiksen, er det vigtigt for os, at du får en samlet løsning. Det betyder, at du får levering, montering, funktionskontrol og oprydning med i prisen. Dermed får du altid garanti på både produkt og det udførte arbejde.

Vi er VE-godkendte med dokumenterede kompetencer til at installere din varmepumpe korrekt, så du får det største udbytte af anlægget.

Knap Kontakt-uforpligtende-tilbud