Luft-luft varmepumper | Vi servicerer i hele Rask Mølle & omegn

Luft til luft varmepumpe er en god og billig løsning til at supplere varmen i helårshuse og sommerhuse. En luft-luft varmepumpe udnytter udendørsluften gasnke effektivt. Ved at komprimere den kolde luft kan varmepumpen trække energi og derved blæse varm luft ind i din bolig. Luft til luft-varmepumper er derfor et billigt og effektivt supplement til eksisterende varmekilder i huset. En luft til luft varmepumpe kan altså ikke tilsluttes øvrige varmesystemer såsom vandbårne radiatorer.

Hvornår fungerer luft-varmepumper bedst?

Varmepumpen er en god løsning i mange sommerhuse, da den er billig at anskaffe og installere. Den bruges ofte som et godt supplement til opvarmning af helårshuse med elvarme, som ligger i områder uden fjernvarme eller naturgas. Da luft til luft varmepumpen er nem at installere og ikke skal bruge meget plads, er den et godt alternativ til helårshuse, hvor den skal komplimentere den allerede eksisterende varmekilde.

Luft/luft-varmepumper er det foretrukne valg til store rum

Løsningen er rigtig god til store, sammenhængende rum som f.eks. køkken-alrum, køkken og stue bygget ud i et, værksted eller festsal. Varmepumpen fungerer bedst, når den kan sluttes til den eksisterende varmekilde som et supplement. Det er en relativ billig løsning at få installeret og drifte efterfølgende. Mange af vores kunder er meget tilfredse og vil anbefale denne løsning til andre sommerhusejere.

Hvordan fungerer luft til luft varmpeumper?

Den udendørs placerede luft-til-luft varmepumpe suger udeluft ind og sætter den under tryk. Indholdet af energi ”trækkes” ud af luften og bruges til at opvarme indblæsningsluft, der distribueres til boligens via en væghængt unit.

Brug en kWh og få fire igen

Varmepumpen kræver strøm for at kunne fungere. Men hver gang at vores varmepumper bruger 1 kWh til drift, så producerer den 3-5 kWh til opvarmning. Varmepumpens SCOP-værdi er udtryk for, hvor mange kWh den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo mere effektiv er den. Derfor bliver den en god forretning på den lange bane. Når varmepumpen tilmed er billig at etablere og giver en dejlig varme, er det bare med at kontakte Holm Frederiksen.

Kontakt os for en varmepumpeløsning

Kontakt os for en god dialog om en varmepumpeløsning til din bolig, sommerhus eller fritidsbolig. Det er sund, grøn fornuft, og der er store besparelser i det for dig. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi arbejder i hele Østjylland - fx Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, og Thyregod.