Luft-til-luft varmepumpe

Det er en god løsning til at supplere varmen i helårshuse. Varmepumpen er en billig løsning, men den kan ikke give dig varmt vand. Den er altså ikke beregnet til varmesystemer med vandbårne radiatorer. Det som varmepumpen kan gøre for dig er, at omdanne den kolde luft udenfor og komprimere luften og dermed trække energien ud og blæse en varm luft ind i boligen eller sommerhuset. Det er dermed et rigtigt godt supplement til den eksisterende varmekilde i huset.

Her bruges varmepumper

Det er en god løsning i mange sommerhuse, da den er billig i anskaffelse og kan relativ billig at installere. Den bruges også meget som et godt supplement til opvarmning af helårshuse med elvarme, som ligger i områder uden fjernvarme eller naturgas. I og med at luft-luft varmepumpen er nem at installere og ikke skal bruge voldsomt meget plads, så er den et super godt alternativ til helårshuse hvor den skal komplimentere den allerede eksisterende varmekilde.

Bedst til store rum

Løsningen er rigtig god til store, sammenhængende rum. Det kan f.eks. være køkken-alrum, eller hvor køkken og stue er bygget ud i et, værksted eller festsal. I det hele taget så fungerer det bare bedst når pumpen kan sluttes til den eksisterende varmekilde som et supplement. Dette er også en relativ billig løsning, både at få installeret, men også at drifte efterfølgende. Mange af vores kunder er meget tilfredse og vil anbefale denne løsning til andre sommerhusejere eksempelvis.

Sådan fungerer den

Den udendørs placerede luft-til-luft varmepumpe suger udeluft ind og sætter den under tryk. Indholdet af energi ”trækkes” ud af luften og bruges til at opvarme indblæsningsluft, der distribueres til boligens via en væghængt unit. 

Brug en kWh og få fire igen

Varmepumpen kræver strøm for at kunne fungere. Men hver gang den bruger 1 kWh til drift, så producerer den 3-5 kWh til opvarmning. Man beregner pumpens SCOP værdi, der er udtryk for hvor mange kWh den kan producere for hver kWh, den forbruger. Jo højere SCOP-værdi, jo effektiv er den. Der skal ikke meget folkeskoleerfaring til at kunne gennemskue at dette hurtigt bliver en god forretning på den lange bane. Når man så tilmed vurderer det ud fra at det er nemt at få installeret og giver en dejlig varme, så er det bare med at få kontaktet Holm-Frederiksen.

Kontakt os for en varmepumpeløsning

Få en god dialog omkring en varmepumpeløsning til din bolig, dit sommkehus eller din fritidsbolig. Det er sund, grøn fornuft og så er der store besparelser i det for dig. Vi arbejder i hele Østjylland og nærmere bestemt i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, og Thyregod.