Oliefyr – energioptimering eller UDSKIFTNING?

Kan du ikke skifte til anden energikilde, så kan du spare meget ved at renovere.

Et gammelt oliefyr er en af de dyreste varmekilder, du kan opvarme din bolig med – kun overgået af gamle el-radiatorer. Har din oliekedel mange år på bagen, så bør du starte med at undersøge, om det er muligt at skifte til varmepumpe, gasfyr eller fjernvarme. 

Er det ikke tilfældet, bør kedlen erstattes af en moderne kondenserende oliekedel, der udnytter energien mere effektivt end den gamle kedel. En kondenserende kedel er konstrueret sådan, at den afkøler røggassen mere effektivt og sikrer dannelse af kondens. I kraft af dette udnyttes energiindholdet i røggassen optimalt. Du får ikke kun mere ud af energien med et nyt oliefyr, du sparer også på varmeregningen.

Har du oliefyr? Start dine energibesparelser nu.

  • Skift til fjernvarme eller naturgas – hvis muligt!
  • Ellers: Skift til ny kondenserende A-mærket oliekedel
  • Udskift radiatortermostater
  • Manuelle gulvvarmeventiler udskiftes til termostater eller elektronisk styring
  • Cirkulationspumpen skal være A-mærket
  • Isolering af varmerør
  • Vejrkompenseringsanlæg / natsænkning / vejrkompenserende anlæg

Forbedret effekt – og samtidig mindre pladskrævende

Med et nyt oliefyr sparer du ikke kun penge på service og vedligeholdelse – du udleder heller ikke nær så meget COsom med et gammelt. Få også fordelene ved, at dagens nye kompenserende kedler er udført i et kompakt og elegant design: mere plads i dit hjem. 

Kontakt os og hør mere om oliefyr

Ring på 75 67 85 44 og tag en snak med os hos Holm Frederiksen om dit oliefyr og dit anlæg - og få vores bud på, hvor du med største økonomiske fordele kan renovere. Husk: Vi kommer over hele Østjylland, herunder i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

 

Vi er eksperter på:

Bliv også klogere på: