varmepumpe sparer dig penge og på klimasamvittigheden

Energi- og pengebesparende varmepumpe - inkl. levering og montering:

Fra Kr. 53.000,- 

 

Viessmann Vitocal Varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle Holm-Frederiksen VVS

Viessmann
Vitocal 222-S 

 • Varmepumpe 6 KW
 • Energimærke A++
 • Normalpris 86.000,- inkl. moms. 
 • Energitilskud (anslået) 25.000,- inkl. moms.
 • Håndværkerfradrag (v. 2 pers. anslået)
  8.000,- inkl. moms.

Pris inkl. levering og montering
Fra 53.000,-*

*forudsat der kan trækkes håndværkerfradrag eller energitilskud fra

Bestil Viessmann varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle Holm-Frederiksen VVS

METROAIR I varmepumpe Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle Holm-Frederiksen VVS

Metro Therm
MetroAir serien

 • Energieffektiv luft-vand varmepumpe.
 • Et af markedets laveste lydniveauer - kun 53 dB.
 • Ideel til radiator og gulvvarme.
 • Standardinstallation 109.000.- inkl. moms.
 • Energitilskud (anslået) 25.000.- inkl. moms.
 • Håndværkerfradag (2 pers. anslået) 8.000.- inkl. moms. 

Pris inkl. levering og montering
Fra 76.000,-*

* forudsat der kan trækkes håndværkerfradrag eller energitilskud fra

Bestil Metro Therm varmepumpe hos Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle Holm-Frederiksen VVS

 

Når du udskifter det gamle gas- eller oliefyr til en moderne varmepumpe kan du opnå store besparelser på varmeregningen og klimasamvittigheden. Spørg vores Certificerede Energivejleder og få kyndig vejledning til den bedste løsning - og vi hjælper dig også gerne med ansøgning om tilskud til installationen.

Spar op til 60 % ved skrotning af et gammel oliefyr

Det kan ikke betale sig at bevare et gammelt oliefyr - der er kommet bedre løsninger. Gør din pengepung og klimaet en tjeneste og udskift det gamle oliefyr til en billigere og evt. grønnere løsning. Her er de moderne varmepumper et kvalificeret bud på en ny varmeløsning til din bolig. Ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk sparer du over 60 % af din varmeregning og reducerer CO2-udledningen til 1/3, når du skifter dit oliefyr ud med en moderne varmepumpe. Dertil skal du have i mente at en opgradering af boligens varmesystem også hæver boligens salgsværdi og tilligemed skal du ikke bekymre dig om en stigning i afgifterne på fyringsolie til dit oliefyr.

Der er også fordele til dig med et gammelt naturgasfyr

Du kan med fordel udskifte til naturgasfyr til en varmepumpe. Allerede i dag sparer du over 1/3 af din varmeregning og mere end halverer CO2-udledningen, når du skifter dit naturgasfyr ud med en moderne varmepumpe (ifølge Energistyrelsens sparenergi.dk). Regeringens klimaudspil varsler øgede afgifter på naturgas og billigere el til f.eks. varmepumper, så din besparelse bliver kun endnu større i fremtiden.

Tag på ferie i varmen - eller nyd din opvarmede bolig med god samvittighed

Når dit hus opvarmes af en moderne varmepumpe betyder det også at du opnår store årlige besparelser på varmeregningen. Din investering vil med årene tjene sig ind igen - helt af sig selv og endda giver dig flere på lommen i det lange løb. Så kan du jo altid selv være herre over om det større rådighedsbeløb skal bruges på en familiens sommerferie - men én ting er sikkert; du kan nyde din opvarmede bolig med god klimasamvittighed.

Få tilskud til dit nye varmesystem

Vidste du, at man i mange tilfælde kan få tilskud eller håndværkerfradrag til ens udskiftning af varmeløsning? Du skal selv ansøge om tilskud på Energiministeriets hjemmeside - spørg os evt. om vejledning ved at kontakte os.

Vi giver dig den bedste varmeløsning

Tag en snak med Holm Frederiksen A/S - Bedre Bad - Bedre Energi i Rask Mølle, hvis du stadig har oliefyr, eller dit gasfyr snart skal udskiftes. Vores certificerede energivejledere kender de moderne og effektive varmekilder. Kontakt os for et uforpligtende besøg og rådgivning, så du får den helt rigtige løsning.

Prisen er all inclusive

Og husk, at hos Bedre Bad – Bedre Energi i Rask Mølle er levering og installation med i prisen. Du behøver med andre ord ikke frygte uventede ekstraregninger – vi er først færdige, når din varmepumpe fungerer som den skal, og vi har kørt dit gamle fyr væk.

Rent arbejde – tryg løsning

Vi sørger for rent arbejde, så du altid trygt kan åbne dit hjem for vores installatør. Læs mere om Bedre Bads trygge løsninger her.

 

Vælg din ønskede varmepumpe-løsning nedenfor: