Få frisk luft og sundere indeklima 
med ventilation i din bolig

Med et ventilationsanlæg har du fuld kontrol over dit indeklima – det er godt for dig og din bolig! 

Du undgår fugtskader, råd og svamp, og det giver et sundere og mere behageligt indeklima for hele familien. Der er også en økonomisk vinkel, da brugt og vandholdig luft kræver ekstra energi for at blive varmet op. Hertil kommer at op til 95 % af varmen fra udsugningsluften genanvendes til at opvarme den friske indblæsningsluft. Der er altså både en sundhedsfaglig og økonomisk vinding i at få optimeret på indeklimaet i boligen. Vi hos Bedre Bad - Bedre Energi i Rask Mølle er eksperter på at installere korrekt ventilation til boligen og hjemmet. Vi har mange års erfaring i ventilationssystemer og du kan stole trygt på at vi opsætter de bedste betingelser for dig og din familie.

Der er penge i et sikkert og behageligt indeklima – og penge at spare ved at installere ventilation i boligen. Som tidligere skrevet, så vil du opleve et bedre indeklima og du vil samtidig kunne mærke det på varmeregningen at du har fået installeret ventilations anlæg i hjemmet. Forklaringen er at den vandholdige og fugtige luft er sværere at varme op grundet den store koncentration af fugt der er i luften. Derfor vil et ventiliationsanlæg der renser luften og bringer luftfugtigheden hed på et mere beskedent niveau, kunne gøre således at opvarmningen bliver nemmere for din varmeanlæg og dermed skal det heller ikke på overarbejde. Derfor vil du kunne mærke det på varmeregningen som gerne skulle blive mindre, grundet din ventialitionsanlæg.

God ventilation forebygger sygdomme

Undersøgelser viser, at indeklimaet har en væsentlig betydning for forkølelser og andre luftvejslidelser/sygdomme. Pas på din familie, dig selv og din bolig – tag en snak med Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle om et ventilationsanlæg og bliv sikker på at din familie og dine kære har de optimale forhold hjemme i boligen hvor det gerne skal være rart og trygt at være. Vi gør en stor indsats for at I har de bedste betingelser og at luften derhjemme er optimal. Derfor kan du med fordel kontakte os vedr. spørgsmål til et ventilations anlæg.  

Ring på Tlf. 75 67 85 44 og snak med en kompetent energivejleder. Alle vores medarbejdere er certificerede og kan svare på relevante spørgsmål du måtte have omkring indeklima og ventilation i boligen.

Du kan naturligvis sikre dit indeklima med daglig udluftning – men med et veldimensioneret ventilationsanlæg, som automatisk udskifter luften, sker det effektivt og automatisk, også i en travl hverdag, hvor man ikke altid husker at få åbnet vinduet om morgenen. Det kender vi i hvert fald godt selv, det der med at huske at få luftet ud. Med et anlæg udskilles fugten automatisk og dit indeklima er sundt og optimalt.

Vi rådgiver dig om ventilation og indeklima i din bolig 
– kontakt os på 75 67 85 44