BB certificerede energivejleder video billede

OPTIMERING AF ENERGI TIL ERHVERV

Er dig eller din virksomhed i markedet efter en samarbejdspartner til at yde energioptimering, så er Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle jeres løsning. Vi har mange års erfaring på området og hjælper dagligt nye og eksisterende kunder med energioptimering. Ikke nok med at det er godt for klimaet og miljøet, så er det også godt for jeres økonomi, hvilket især kan mærkes, når året skal gøres op. Det er vores fineste opgave at rådgive og vejlede til den bedst mulige løsning. Fx kan et klimaanlæg hjælpe med indeklimaet og forbedre dine medarbejderes velbefindende.

VVS-opgaver, energioptimering og indeklima

Hos Holm Frederiksen har vi en stor kreds af erhvervkunder, som vi hjælper med mange forskellige opgaver for inden for VVS og energioptimering. Vi prioriterer at afsætte tid nok til opgaven, så vi er ordentligt ind i kundens udfordring og kommer med den bedst mulige løsning. Hver sin udfordring kræver hver sin løsning – og ofte er der flere end én mulig løsning per udfordring. Det er derfor vigtigt at kende virksomhedens behov i dybden, så vi kan sammensætte den helt rigtige løsning, der både optimerer driften og bundlinjen.

Fremtidssikring af din virksomhed

Vi løser mange forskellige opgaver. Er indeklimaet ikke optimalt, så er det én type af opgave. Sluger varmekilden for mange kroner om året, så er det en anden type opgave. Men ofte hænger klassiske VVS-opgaver sammen med energioptimering. Skal du alligevel have udskiftet gamle installationer, hvorfor så ikke sørge for, at den nye løsning er fremtidssikret og skaber besparelser? 

Vi har erfaring med de fleste energioptimering til firmaer og erhverv, og hjælper også nye erhvervskunder på vej til en grønnere og mindre elregning med vores store palette af erhversopgaver og -områder:

Udover etablering af anlæg, udfører vi regelmæssig service på disse og sikrer optimal drift. Dette sikrer dig et optimalt indeklima, så du kan fokusere fuldt ud på din forretning og virksomhed, fremfor at skulle bekymre dig om varmeforbruget.

 

Virksomhed-industri

 

Stor spredning – både i brancher og geografi

Vores kundekreds er bredt sammensat – fra detailbutikker over virksomheder af alle størrelser til boligselskaber og offentlige virksomheder. Vi har erfaring fra mange forskellige typer af virksomheder og disses behov. Som energieksperter rådgiver vi om alt fra udsugningsanlæg på produktionsvirksomheder til klimaanlæg på kontorer eller varmegenvindig på skoler.

Vi hjælper erhvervskunder i fx Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod. Holm Frederiksen det meste af Østjylland og kan rykke ud med et passende mandskab for at løse opgaven til punkt og prikke.

Kontakt Holm Frederiksen på tlf. 75 67 85 44 med din næste opgave. Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed at have velfungerende og velservicerede installationer.

Læs også mere om: