Blik til ERHVERV OG VIRKSOMHEDER

Har du brug for en fagmand til at lave noget blikarbejde for dig og din virksomhed. Så kontakt Holm Frederiksen A/S og få en aftale om et besøg. Vi kommer ud og kigger på opgaven og aftaler med kunden hvordan det løses bedst muligt. Alle blikkenslagere ansat hos Holm Frederiksen, også kendt som Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle, er veluddannede og mestrer det gamle håndværk til perferktion og du vil med garanti opleve et mandskab af blikkenslagere der brænder for deres håndværk og er opsat på at lave den bedst mulige løsning til vores kunder.

Lang levetid på tagrender, inddækning kviste og nedløb – uden vedligeholdelse

Vi kan det krævende blik-håndværk til fingerspidserne og udfører en lang række blikkenslager-opgaver for virksomheder og erhverv. Det kan være blikopgaver som:

  • Inddækning facader
  • Inddækning gavle
  • Beklædning kviste og tage
  • Inddækning skotrender og skorstene
  • Tagrender og nedløb

Blikarbejde er med god grund et hæderkronet håndværk – at skabe bygningsmæssige detaljer i blik, kobber, zink og aluminium, der dækker og beskytter udsatte steder på alle typer bygninger udendørs. Det handler kort sagt om at lave flotte, langtidsholdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger, der holder bygningen tæt. Især vigtigt i et relativt vådt klima som det danske.

Tag fat i os, hvis din virksomhed står og skal have lavet blik-opgaver, hvad enten det drejer sig om renovering af eksisterende blikløsninger eller etablering af nye. Ring til os på  75 67 85 44 eller kontakt os her.

Blikkenslager-opgaver løses med materialerne:

  • Zink
  • Kobber
  • Aluminium
  • Stål

Kvalitetsmaterialer i kombination med godt håndværk sikrer fuldstændig tæthed i blikarbejdet. Samtidig er disse materialer vedligeholdelsesfrie de næste mange år – og smukke at se på. Valg af materiale afhænger af typen af opgave, den eksisterende bygning og hvordan du ønsker, din virksomhed skal fremstå. For nogle typer virksomheder er den perfekte løsning i kobber, for andre zink eller aluminium. En moderne lagerhal i industrikvarteret har helt andre behov end en bevaringsværdig kontorbygning i byen.

Er du i tvivl om, hvilken løsning eller materialer der passer bedst til bygningen, så tager vi en snak om de forskellige muligheder. 

Slip for vedligeholdelse med zink, kobber, aluminium og stål

Med et stykke veludført blikarbejde får du ikke kun løsningen, der forskønner din bygning: Du får også en kvalitetsløsning, der er vedligeholdelsesfri mange år fremover – uanset vind og vejr. Opgaverne løses af vores veluddannede medarbejdere, med stor kendskab til materialerne. Vi rådgiver som sagt også gerne i, hvilke løsninger/materialer der er optimale for din virksomhed. 

Blik-opgaver – også til din virksomhed

Vi er klar til at løse blikopgaven også i din virksomhed – uanset om det er i zink, kobber, aluminium eller stål og om den ligger i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, Thyregod eller et andet sted i Østjylland.

Ring til os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løse netop din virksomheds behov for blikarbejde.

Læs også om: