Industriinstallationer

Industriinstallationer til din virksomhed. Hvad dækker det egentlig over og hvordan fungerer det i praksis. Kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør for at få taget temperaturen på dine industriinstallationer. Det kan være dit ventilationsanlæg, eller klima anlæg, det kan også være din vand og varmeinstallationer du vil have kigget på. Ikke bare for at spare penge, men også for at tage hånd om miljøet og klimaet. Flere nye produkter indenfor industriinstallationer er blevet udviklet meget henover årene og er dermed kommet ned i strømforbrug. Kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle for en uforpligtende snak omkring energioptimering på dine industri installationer. 

Ventilation, klima, procesudsugning, varmeinstallation og vandinstallationer

Gennem de seneste år har blandt andet ventilation, klima og procesudsugning  inden for industriinstallation været inde i en rivende udvikling. En udvikling, som har medført et utal af nye og avancerede løsninger.

Hos Holm Frederiksen A/S har vi fulgt den teknologiske udvikling nøje og har derfor god erfaring med de seneste løsninger inden for:

  • Ventilation
  • Klima anlæg
  • Varmeinstallation
  • Vandinstallationer
  • Procesudsugning 

Og vi har udført en række af disse installationer i såvel små som store industrivirksomheder. 

Alle vores medarbejdere er desuden certificerede Energivejledere – en efteruddannelse, som Bedre Bad – Bedre Energi har udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Du får dermed kompetente fagfolk med den nyeste viden, når du vælger Holm Frederiksen. Vi er din lokale Bedre Bad – Bedre Energi ekspert i Rask Mølle.

Den økonomiske gevinst bestemmer løsningen

Ved hver eneste af alle de ovennævnte installationer tages der højde for drift, økonomi og sundhed. Det hele skal spille optimalt sammen, og vi går ikke på kompromis. Sådan sikrer vi nemlig kunden den bedste og mest økonomiske løsning i længden. Vi finder sammen den bedste løsning og aftaler indenfor rammerne, hvordan den skal eksekveres. I løsningen tager vi højde for alle parametrene: Økonomi, drift og sundhed på arbejdspladsen.

Få gennemgået virksomhedens installationer

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan opnå besparelser ved at udskifte eller opgradere dine eksisterende installationer, så kontakt os, og fortæl os om din virksomheds situation og behov. Vi gennemgår gerne dine eksisterende industriinstallationer og udarbejder en rapport med forslag til eventuelle forbedringer og optimal udnyttelse af ressourcer. Vi er klar til dine industriinstallationer – uanset om du bor i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, Thyregod eller i andre dele af Østjylland.

Læs også om: