Få klimaanlæg og et bedre indeklima

Kontakt gerne Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle hvis du vil have råd og vejledning til et nyt klimaanlæg til virksomheden. Vi tilbyder også vedligholdende service på klimaanlæg, hvis du som den gode leder allerede har investeret i et sundere indeklima for dine medarbejdere. Kontakt Holm Frederiksen og få et uforpligtende tilbud på installation og vedligeholdende service af dit klimaanlæg. Vi er uddannede installatører og kan med stor faglighed og ekspertise sørge for den rette løsning, der giver et godt indeklima i virksomheden.

Et behageligt indeklima øger trivsel og produktivitet

Med det rette klimaanlæg kan du styre rumtemperaturer. Du kan afkøle eller opvarme rum efter det konkrete behov. Men det er ikke alt. For det rigtige klimaanlæg renser også luften for eksempelvis pollen, støv og røg og giver et bedre indeklima. Og kombinerer du klimaanlægget med en ventilationsløsning, så kan du tilføre frisk luft til dit indeklima.

Det skaber alt sammen det sunde indeklima, som er af afgørende betydning for dine medarbejderes trivsel og produktivitet. Yderligere siker du, med klimaanlæg og ventilation, et indeklima, der regulerer luftfugtigheden og mindsker riskoen for svampeangreb. God og sund luft indendørs 'slider' mindre på bygningen, hvillket også giver økonomisk gevindst på den lange bane. 

Vælg det rette klimaanlæg til virksomheden

Der findes ikke det punkt, der er vigtigere på en medarbejders liste over ting, der skal være i orden på arbejdspladsen, end indeklimaet – og dermed også selvsagt klimaanlæget. Vi hos Holm Frederiksen tager denne type opgave meget seriøst. Derfor afsætter vi også rigeligt med tid til at inspicere opgaven og fastlægge den rigtige løsning til vores kunder. Der er stor forskel på behovet i en produktionshal og et kontorlandskab – at vælge den rigtige løsning første gang er essentielt, og derfor er vores rådgivning og vejledning også så vigtig. Er du i tvivl om hvilken løsning, der er den rigtige – og om du skal vælge klimaanlæg, ventilation eller begge dele – så ring til os på tlf. 75 67 85 44 for en snak om mulighederne.

Indeklima

Fordele ved et klimaanlæg

  • Stabil, behagelig temperatur året rundt
  • Nem justering af temperaturen efter behov
  • Sundt indeklima forbedrer arbejdsmiljøet og dermed produktiviteten
  • Bedre trivsel for medarbejderene
  • Minimering af risikoen for allergi, hovedpine, tørre luftveje/øjne etc.
  • Regulering af luftfugtigheden mindsker svampeangreb og fugtskader

Har du fokus på indeklima og klimaanlæg?

Så kontakt os og drag nytte af vores viden og kompetencer. Vi projekterer og udfører forskellige løsninger til et bedre indeklima med bl.a. ventilation, udsugning og klimaanlæg i bl.a. Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, og Thyregod.

Lovpligtig service

Holm Frederiksen installerer og servicerer efter lovens krav, og det gør også, at vi sagtens kan holde Arbejdsformidlingens råd og vejledning i forhold til arbejdsmiljø. Du kan her læse lidt mere omkring emnet og Arbejdsformidlingens mest hyppige arbejdsgener, hvor klimaet er en selvskreven del.

Læs mere om:

Bliv også klogere på: