Rådgivning – et driftsøkonomisk plus i forhold til forbruget af energi

I samarbejdet med Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle har du en partner med forstand på det, vi snakker om. Vi er fagligt veluddannede og kan rådgive og vejlede dig på bedste vis bl.a. i energioptimering og hvordan varme- og elregningerne nedbringes.

Start med rådgivning og tag hul på driftsøkonomiske fordele

Hos Holm Frederiksen har du adgang til viden og kompetencer, der kan sikre dig betydelige fordele og energibesparelser i virksomhedens daglige drift. Træk på vores rådgivning og få de anlægsmæssige løsninger, som gør din daglige produktion mere intelligent og lønsom.

 

Energirådgivning om varme ventilation udsugning

 

Energirådgivning og forbedringer

Med vores specialviden kan vi hjælpe dig med energioptimering. Faktisk er det ofte kun enkle midler, der skal til for at forbedre driftsøkonomien væsentligt. Vi har stor erfaring med energirådgivning og projektering af:

Vi giver dig et fuldt overblik over, hvordan nyeste teknologi og praktiske installationer kan optimere din virksomheds energiforbrug. Da vores medarbejdere er certificerede Energivejledere – en specialuddannelse udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut - er du sikker på at få professionel rådgivning af fagfolk, der ved, hvordan tingene skal udføres i praksis. 

Energitjek afslører de største besparelser

Du kan nemt komme i gang med energioptimering ved at booke et grundig energitjek, hvor vi gennemgår virksomhedens bygninger, anlæg og installationer. Her tjekker vi bl.a. vandforbrug, udsugning, afkøling, ventilation, isolering, kedler, pumper og belysning. 

Du får herefter en rapport med anbefalinger til energioptimering, forbedringer og en mere økonomisk drift. For at gøre det nemt at overskue, hvor du kan starte processen, udpeger vi de områder, hvor du får den største besparelse pr. investeret krone. Vi vejleder også i at søge offentlige tilskud til energiforbedringer, og hvilke løsninger der skal til, for at virksomheden kan få et grønnere regnskab. 

Intelligent energiforbrug

Med løbende service og overvågning kan du opnå øget driftssikkerhed og minimere risikoen for frustrerende driftstop og dyre nedbrud. Vi trimmer dine anlæg, så driften effektiviseres, f.eks. ved hjælp af smart udnyttelse af overskudsvarme. Samtidig kan vi sikre store ressourcebesparelser ved at installerede den nyeste teknologi, som f.eks. håndfrie vandhaner, der ikke kun sparer vand men også minimerer risikoen for sygdomssmitte og fravær.

Lad os gennemgå dine installationer

Kontakt os allerede i dag for en snak om din virksomheds situation. Vi gennemgår installationer og udarbejder forslag til energirigtige forbedringer. 

Vi udfører rådgivning i hele Østjylland, herunder Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Læs også om: