Rådgivning – et driftsøkonomisk plus i forhold til forbruget af energi

Når du samarbejder med Bedre Bad - Bedre Energi i Rask Mølle så samarbejder du med en partner som har forstand på det vi snakker om. Vi er fagligt veluddannede og kan derfor rådgive og vejlede dig og andre kunder på bedste vis. Vi rådgiver bl.a. i energioptimering og hvordan man nedbringer varme og el regningerne.

Start med rådgivning og tag hul på driftsøkonomiske fordele

Hos Holm Frederiksen har du adgang til viden og kompetencer, der kan sikre dig betydelige fordele og energi besparelser i virksomhedens daglige drift. Træk på vores rådgivning og få de anlægsmæssige løsninger, som gør din daglige produktion både mere intelligent og lønsom.

 

Energirådgivning om varme ventilation udsugning

 

Energirådgivning og forbedringer

Med vores specialviden kan vi hjælpe dig med energioptimering. Og faktisk er det ofte kun enkle midler, der skal til for at forbedre driftsøkonomien væsentligt! Vi har stor erfaring med energirådgivning og projektering af

Du får overblik over den nyeste teknologi og praktiske installationer, og hvordan disse kan optimere din virksomheds energiforbrug. Vores medarbejdere er certificerede Energivejledere – en specialuddannelse udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Du er derfor sikker på at få professionel rådgivning af fagfolk, der ved hvordan tingene skal udføres i praksis. 

Energiscreening afslører de største besparelser

Du kan nemt komme i gang med energioptimering ved at booke en grundig energiscreening, hvor vi gennemgår virksomhedens bygninger, anlæg og installationer. Her tjekker vi bl.a. vandforbrug, udsugning, afkøling, ventilation, isolering, kedler, pumper og belysning. 

Du får herefter en rapport med anbefalinger til energioptimering, forbedringer og en mere økonomisk drift. For at gøre det nemt at overskue, hvor du kan starte processen, udpeger vi de områder, hvor du får den største besparelse pr. investeret krone. Vi vejleder også gerne i forhold til at søge offentlige tilskud til energiforbedringer, og hvilke løsninger der skal til, for at virksomheden kan få et grønnere regnskab. 

Intelligent energiforbrug

Med løbende service og overvågning kan du opnå øget driftssikkerhed. På den måde minimerer du risikoen for frustrerende driftstop eller dyre nedbrud. Vi trimmer også dine anlæg, så driften effektiviseres, f.eks. ved hjælp af smart udnyttelse af overskudsvarme. Samtidig kan vi sikre store ressourcebesparelser ved at installerede den nyeste teknologi: Håndfri vandhaner sparer f.eks. ikke kun vand, men minimerer også risikoen for sygdomssmitte og dermed fravær.

Lad os gennemgå installationerne

Kontakt os allerede i dag og lade os tage en snak om din virksomheds situation. Vi gennemgår gerne installationerne og udarbejder forslag til energirigtige forbedringer. 

Vi udfører rådgivning i hele Østjylland, herunder Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Læs også om: