SERVICEAFTALE – ØGET DRIFTSIKKERHED og produktivitet

Lav en samarbejdsaftale med Holm Frederiksen A/S omkring vedvarende service og vedligeholdelse af dine installationer. Vi har mange kunder hvor vi har lavet en aftale om løbende vedligeholdelse af deres installationer. Om det så er udsugningsanlægget eller klimaanlægget der skal serviceres så dine medarbejdere altid har den friskeste luft indendøre eller om det er fjernvarmeanlægget der skal efterses, så kan vi varetage alle typer af opgaver. Vi kan altid bookes med kort varsel hvis det passer vores kunder bedst. Kontakt os for mere information omkring hvordan en samarbejdsaftale omkring servicering ser ud. VI laver en serviceaftale som er tilpasset jer og som spiller godt sammen med jeres behov og ønsker.

Din produktion er det vigtigste – også for os!

Vi tilbyder serviceeftersyn på alle former for:

  • Ventilation
  • Klimaanlæg
  • VVS
  • Udsugning
  • Automatikanlæg

Med serviceeftersyn af denne slags er virksomheden sikret anlæg med optimal ydeevne. Samtidig minimerer man risikoen for pludselige nedbrud og driftsstop – med tab af produktion til følge. Vi ved, hvor vigtigt der er i en produktionsvirksomhed, at produktionen kan fortsætte selv ved små nedbrud eller lækager. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Rask Mølle har vi mange års erfaring indenfor servicering af ventilationsanlæg, udsugning og indeklima generelt. Vores dygtige medarbejdere er certificeret Energivejleder og certificeret Vådrumsinstalatør – særlige efteruddannelser udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut. Du kan derfor være sikker på at få kompetente installatører ud, når behovet for service opstår.  

Kontakt os gerne for en snak om hvordan jeres anlæg performer, og hvad der evt. kan gøres for at energioptimere eller skabe et bedre indeklima.

 

Service er alle dine anlæg er vigtig

Få en plan med optimeringsmuligheder

Et godt sted at starte, når det kommer til driftsoptimering, er ved at booke et serviceeftersyn og få udarbejdet en plan med forslag til eventuelle forbedringer og optimeringsmuligheder. Det giver overblik over konkrete muligheder og besparelser. Et bedre udsugningsanlæg kan eksempelvis være med til at nedbringe sygefraværet på arbejdspladsen, eftersom det transporterer farlige og giftige stoffer væk fra dine medarbejdere. Bedre ventilation sørger for, at luftstrømmen i produktionshallen og virksomheden er bedre i og med, at frisk luft hele tiden tilføres. 

Følger VENT-ordningen

Vi udfører service af ventilationsanlæg i henhold til VENT-ordningens regler om effektiv udnyttelse af energi samt bedre og sundere indeklima. 

Den landsdækkende VENT-ordning omfatter firmaer og teknikere, der er certificeret efter VENT-ordningens uddannelsesforløb. Det betyder, at vi hos Bedre Bad – Bedre Energi Rask Mølle opfylder nogle særlige kvalitetskrav og bliver kontrolleret løbende i forhold til interne procedurer og servicerapporter. 

Læs mere om VENT-ordningen på www.vent.dk

SERVICE til din virksomhed

Få sikkerhed i hverdagen – lad os servicere dine anlæg. Ring til os på  75 67 85 44 og book en aftale, eller hør om fordelene ved en fast serviceaftale.

Vi kommer rundt i hele Østjylland – bl.a. Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod. Står din by eller område ikke her, så kontakt os gerne alligevel. Vi tager gerne en snak over telefonen.

 

Læs også om: