Udsugningsanlæg til bygninger

Det er vigtigt at have gode udsugningsanlæg til virksomheden eller produktionshallen. Måske er du nødt til at have et udsugningsanlæg fordi du arbejder med giftige dampe eller arbejder i et indeklima hvor der skal være et vist iltniveau. Uanset hvad så kan du med trygt sind kontakte Holm Frederiksen vedr. et udsugningsanlæg. Husk at hos alle Bedre Bad - Bedre Energi medlemmer er produktet en del af den samlede løsning. Vi leverer, installerer og rydder op efter os selv. Dét er det vi kalder god service.

Effektiv udsugning – er din produktion afhængig af det?

Hos Holm Frederiksen er du sikret ventilationsløsninger, som præcist dækker din virksomheds behov. Vi tilpasser den enkelte løsning til netop de arbejdsprocesser, som din virksomhed har behov for. For at kunne tilbyde den bedste løsning med udsugning kræver det et besøg på virksomheden for at se bygningerne. Vi tager samtidig en snak om jeres arbejdsgange og behov. På denne måde kan vi bedre klarlægge og lave en plan for hvor udsugningsanlægget skal placeres, og hvor diverse udsugningshoveder skal placeres. 

Øget driftssikkerhed kan give energibesparelser

Da udsugningen er af vital betydning for din produktion, så skal driftssikkerheden være i orden. Da det også er forbundet med et betydeligt energiforbrug, har vi samtidig altid energioptimering for øje i vores løsninger. Man kan sige, at de to ting ofte spiller sammen, og derfor er der som regel besparelser at hente ved at kigge på begge dele.

Når vi laver løsninger, tænker vi derfor hele vejen rundt, både i forhold til sikkerhed og hvad der betaler sig på sigt. Det betyder, at vi ikke løsninger som er billige at installere, men dyre at vedligeholde – eller omvendt. Når vi installerer et nyt anlæg, så gør vi det så billigt som overhovedet muligt, men der, hvor brikkerne for alvor falder på plads, er når vi fortæller følgende: Vi installerer udsugningsanlæg, som kræver minimal vedligeholdelse og servicering. Tilmed forbedrer de luftkvaliteten og nedbringer sygefraværet i produktionshallen. Derudover er det også enormt vigtigt at anlægget fungerer upåklageligt hele tiden.

Vedligeholdelse – sikkerhed mod nedbrud

Vi tilbyder også at udføre løbende service på alle typer af udsugningsanlæg. Med et altid trimmet og serviceret anlæg er du sikret mod pludselige nedbrud og tabt produktion, som kan følge af nedbrud i din procesudsugning. Korrekt installation og finjustering er ofte nøglen til lav vedligeholdelse og servicering af udsugningsanlægget. Holm Frederiksen, som du måske også kender som Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle, har stor erfaring i dette, og du kan derfor trygt overlade servicering og vedligeholdelse til os. 

Har du arbejdsprocesser som kræver UDSUGNING?

Så kontakt os og få vores bud på den sikre og energirigtige løsning. Vi løser opgaver med udsugningsanlæg som den rette energioptimering i bl.a. Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Læs også om: