Varme – virksomheder og erhverv

Hvilken varmekilde skal man vælge til virksomheden. Bedre bad - Bedre Energi Rask Mølle hjælper med at vælge i det store udvalg af gode og energivenlige varmekilder. Der er selvfølgelig nogle ting der er givet på forhånd. Er der ikke mulighed for fjernvarmetilslutning, så er det jo så nemt. Men hvad hvis alle mulighederne er åbne. Hvilken varmekilde skal man så vælge. Vi giver dig svaret og bakker det op med fakta så du får den rigtige opvarmningskilde til virksomheden - både med henblik på at spare flest mulige kroner, men også med tanke på miljøet.

Hos Bedre Energi Rask Mølle kan vi sikre dig effektiv og energirigtig varme

Din virksomhed kan ikke undvære varme, og vi sikrer dig den mest moderne, driftssikre og økonomiske løsning. Der kan være rigtig mange penge at spare på  varmeregningen ved at vælge den rigtige varmeløsning. Alt afhængig af hvilken løsning, din virksomhed har i forvejen, kan der spares helt op til 30% på prisen i årligt varmeforbrug ved at energioptimere på varmen. 

Vi er eksperter på området og har derfor også alle dagens kendte teknologier – både de mere traditionelle og de senest udviklede: 

  • Fjernvarme – selv de helt store anlæg
  • Oliefyr – selv de største anlæg
  • Naturgasanlæg
  • Varmepumpeanlæg – såvel jordvarme som øvrige varmepumpeløsninger
  • Varmeveksler
  • Alternativ energi – solfangere og solpaneler

Som certificerede Energivejledere kan vi rådgive om de mest energibesparende og optimale løsninger til netop din virksomhed. 

Vi laver løsninger til virksomheder, butikker, indkøbscentre og institutioner af enhver slags. 

Energibesparelser

I forbindelse med vores løsninger med varme har vi altid fokus på energioptimering og dermed energibesparelser. 

Uanset om opgaven omfatter renovering af eksisterende varmesystemer eller etablering af helt nyt, så er målet altid den holdbare og mest energirigtige, økonomiske løsning. 

I mange tilfælde betyder det også ,at både ventilation, indeklima og genvinding er indtænkt i vores løsninger. At tænke hele vejen rundt fra starten giver de største besparelser på sigt – samtidig med, at du fremtidssikrer din virksomhed. Ofte er der tilskud at hente i forbindelse med skift af varmekilde til en mere miljøvenlig type. Dette rådgiver vi naturligvis gerne om. 

Service og vedligeholdelse på varmeanlæg

Den bedste måde at sikre, at du får mest ud af varmeregnskabet, er ved løbende service og vedligeholdelse. Kører dit varmeanlæg ikke som det skal, eller har du mistanke om, at det kunne køre bedre, så kommer vi gerne ud og tjekker om alt er, som det skal være.

Det er også vigtigt at følge op med løbende service og vedligeholdelse, når der skal intalleres nyt varmeanlæg. Det sikrer en optimal drift med størst besparelse, hvor du får mest muligt ud af investeringen. 

Varme – vi kommer vidt omkring

Er du interesseret, så kontakt os. Vi stiller op med kompetent rådgivning og konkrete løsninger i bl.a. Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, og Thyregod. 

Læs også om: