Varmegenvinding

Genbrug varmen igen i stedet for at spilde den på gråspurvene. Vi hos Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle er specialister i varmegenvinding og hvordan man får mest muligt ud af sin varme i virksomheden. For det giver jo egentlig meget god mening at man ikke bare bruger sin varmekilde én gang og ikke genanvender varmen. Dét er vi hos Bedre Bad - Bedre Energi naturtalenter indenfor. VI forstår os på hvordan varmen vandrer og hvordan man indkaspler den bedst muligt for netop at kunne bruge den igen og igen. Kontakt din lokale energispecialist hos Bedre Bad - Bedre Energi og få en aftale med en af vores dygtige energioptimeringsvejledere. 

Genbrug af varme og forbedret indeklima

Hvorfor blæse opvarmet luft ud af bygningen, når du faktisk kan ”opfange” luftens varmeenergi, og tilføre den til radiatorvandet eller den friske luft, som løbende suges ind i bygningen? Et anlæg til varmegenvinding er på alle måder smart – og der kan spares mange penge ved at genbruge energien fra varmen.

Holm Frederiksen er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad - Bedre Energi, og en af vores specialer er energioptimering. Der er mange fordele ved varmegenvinding: En ting er den bedre luft, der kommer ind i bygningen. En anden ting er den bedre økonomi, der kommer ud af genvindingen. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Rask Mølle har vi mange års erfaring indenfor varmegenvinding, og hvordan man på korrekt vis drifter sit varmeanlæg. Du kan her på siden læse mere om den smarte genvinding af varmen, og hvordan du dermed optimerer på varmeregningen.

Styr på varmevekslerteknologi

Tag en snak med os om varmegenvinding i din virksomhed. Vi har den seneste viden om den varmevekslerteknologi, der sikrer genbrug af din varme. Det er alment misforstået og lidt af en myte at varmegenvinding er dårlig luft, der kommer retur. Vi taler ikke om at genvinde luften på den måde. Vi taler om, at man tilfører den allerede opvarmede luft til den luft, som er på vej ind og dermed bliver filtreret, før den blæses ind i bygningen. Luften er såldes ren, når den kommer retur ind i bygningen. En anden måde at genvinde varme på er ved at tilføje varm energi til de vandrør, der bruges til at opvarme erhversmålet. På den måde mindsker man energiniveauet, der skal til for at varme vandet op, når kernetemperaturen efter energitilførslen er lidt højere. 

Fordele ved varmegenvinding

Vælger du en anlægsløsning, hvor varmeenergien tilsættes frisk luft, som suges ind i dine bygninger, så opnår du bl.a. følgende fordele:

  • Genbrug af den varme, der allerede er i dine bygninger
  • Forbedret indeklima
  • Frisk luft uden at spilde en masse varme
  • Anlægget kan filtrere pollen og partikler fra luften – sundere indemiljø
  • Økonomisk fordel

Interesseret i VARMEGENVINDING?

Kontakt os og hør om de mange muligheder i din virksomhed. Vi installerer anlæg i virksomheder, kontorer, butikker og institutioner – og vi kommer bl.a. her: Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Læs også om: