Ventilation på arbejdspladsen

Vælg et godt ventilationsanlæg eller klimaanlæg til virksomheden. Vi hos Holm Frederiksen A/S er specialister i energivenlige udsugningsanlæg og hvordan de fungerer - samt hvordan man får mest muligt ud af dem uden at de bliver for dyre i strøm. Vi har mange års erfaring med servicering af klimaanlæg og udsugningsanlæg. Hvis vi skal kigge på jeres, så kontakt os i dag. Vi kommer gerne ud til endnu en erhvervskunde og besigtiger jeres installationer.

Der er penge i et sikkert og behageligt indeklima

Det handler om arbejdsmiljø og sikkerhed, men også om velvære, komfort og arbejdsglæde. Den velventilerede arbejdsplads med et godt indeklima giver glade medarbejdere og øger produktiviteten - samtidig bliver sygefraværet nedbragt.

Holm Frederiksen – Bedre Energi rask Mølle – har stor erfaring i:

  • Ventilationsanlæg og klimaanlæg
  • Energivenlige udsugningsanlæg
  • Generel indeklima optimering

Ved hver enkelt ventilationsløsning er virksomhedernes behov blevet afdækket, og løsningerne er præcist afpasset herefter. Det betyder, at du kan forvente et stabilt indeklima uden udsvingninger og med den temperatur, du sætter termostaterne til. Ydermere kan du forvente, at erhvervslejemålet forbliver velholdt i forhold til standen på lejemålet. Det er noget, du som ejer vil værdsætte, ellers vil din udlejer i hvert fald. Også dine medarbejdere vil nyde det perfekt tilpassede indeklima, som øger produktiviteten og arbejdsglæden. De vil sikkert også glæde sig over ikke at have så mange sygedage som tidligere. 

Husk den regelmæssige service på jeres ventilationsanlæg

Regelmæssig og korrekt service af udsugningsanlæg, ventilationsanlæg og klimaanlæg er essentielt for at bibeholde optimal drift og minimalt ressourceforbrug.

Vi har gennem årene specialiseret os i at drifts- og økonomioptimere industrielle ventilations-installationer med stor økonomisk gevinst for mange virksomheder. Derfor kan du også trygt kontakte Holm Frederiksen A/S for en snak om optimering af indeklimaet på arbejdspladsen. Ikke bare den økonomiske gevinst er i højsædet, når vi servicerer anlæg, men også den sundhedsmæssige tilstand på arbejdspladsen ligger os dybt på sinde. Derfor efterlader vi kun et topoptimeret anlæg - intet mindre! 

Bedre indeklima med korrekt VENTILATION

Få vores rådgivning og vær sikker på den bedst mulige løsning inden for ventilation og indeklima. Vi er en del af den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre Energi og vi kommer gerne ud til dig. Certificeret energivejleder Holm Frederiksen har som udgangspunkt sin base i Østjylland, og har bl.a. udført mange vvs opgaver i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, og Thyregod.

Læs også om: