VVS

Vi løser alle de traditionelle VVS-opgaver

Facadeinddækning, tagrender, nedløb, vand, varme og sanitet – Holm-Frederiksen klarer alle de gængse VVS-opgaver i din virksomhed.

Men herudover kan vi hjælpe dig med en række andre vigtige opgaver i din virksomhed – f.eks. energioptimering.

Små indgreb – store besparelser

Energioptimering behøver ikke at omfatte de helt store indgreb. Eksempelvis kan indregulering af varmeanlægget ofte bidrage med gode besparelser. Det handler blot om at indregulere anlægget præcist efter behovet i virksomheden.

Ofte kan forbruget reduceres op til 30% blot ved optimering af anlægget!

VVS-opgaver - brug vores ekspertise

Holm Frederiksen A/S er specialisten, når det gælder installation og projektering af energirigtige varme- og vandinstallationer – lige fra helt store kedler til radiatortermostater og toiletter. Det kunne i øvrigt være at det var tid til at optimere en smule på vandforbruget i din virksomhed og i den forstand investere i et nyt toilet. Et nyt toilet er ofte meget mere vandbesparende end de ældre toiletter. Derfor anbefaler Holm-Frederiksen, som er en lokal Bedre Bad installatør, at få skiftet det gamle toilet ud med et nyt toilet. VI er med i hele processen i forhold til at få valgt det rigtige toilet og få det installeret og ryddet op efter os.

Brug os – og se, hvordan den konstruktive dialog kan føre til den helt rigtige løsning for din virksomhed. Vi løser opgaver over hele Østjylland, herunder i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Kontakt os allerede i dag!

Læs også om: