VVS installatør

Har du brug for en lokal VVS'er til at hjælpe med varme, vand, ventilation og sanitets udfordringer i virksomheden. Så kontakt Holm Frederiksen A/S. Vi har stor erfaring med at hjælpe erhvervskunder i industriområderne tæt på og omkring Rask Mølle. Vi laver også en del omkring Horsens, så hvis firmaet er bosiddende i Horsens, kan du også fint kontakte os. Vi kan både hjælpe med opsætning og løbende vedligeholdelse og service af dine installationer. Med vores mangeårige erfaring vil du ikke blive bekymret over kvaliteten vi lægger i arbejdet. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende aftale om et besøg.

Vi løser alle de traditionelle VVS-opgaver

Facadeinddækning, tagrender, nedløb, vand, varme og sanitet – Holm Frederiksen klarer alle de gængse VVS-opgaver i din virksomhed.

Herudover kan vi hjælpe dig med en række andre vigtige specialopgaver i din virksomhed – f.eks. energioptimering. Ofte er der rigtig mange penge at spare i længden, når man tænker energioptimering med ind i en VVS-opgave fra starten. Som specialister kan du trække på vores store erfaring og viden indenfor VVS, energiforbedringer og den seneste teknologi.

Små indgreb – store besparelser

Energioptimering behøver ikke at omfatte de helt store indgreb. Eksempelvis kan indregulering af varmeanlægget ofte bidrage med gode besparelser. Det handler blot om at indregulere anlægget præcist efter behovet i virksomheden. Ofte kan forbruget reduceres op til 30% blot ved optimering af anlægget!

Et andet eksempel kunne være at udskifte til berøringsfrie armaturer eller sparevandhaner. Her kan man spare 30-70% på vandforbruget. Det er ikke den store investering, men til gengæld kan det mærkes på bundlinjen.

VVS-opgaver - brug vores ekspertise

Holm Frederiksen A/S er specialisten, når det gælder installation og projektering af energirigtige varme- og vandinstallationer – lige fra helt store kedler til radiatortermostater og nye toiletter. Det kunne i øvrigt være, at det var tid til at optimere en smule på vandforbruget i din virksomhed og i den henseende investere i et nyt toilet. Et nyt toilet er ofte meget mere vandbesparende, end de ældre toiletter. Derfor anbefaler vi hos Holm Frederiksen, som lokal Bedre Bad installatør, at udskifte toiletter til moderne vandbesparende løsninger. Vi er med i hele processen i forhold til at få valgt den rette model og få det installeret og ryddet op efter os. 

VVS service i Østjylland

Bedre Bad - Bedre Energi Rask Mølle er din foretrukne VVS installatør hvis du bor i Østjyllands området. Vi dækker det meste af Horsens og Skanderborg, så har du brug for VVS arbejde, så kontakt os allerede i dag. Vi kunne evt. også tage en snak om at vælge de økonomisk rigtige løsninger til firmaet. Herunder hvordan I kan nedbringe jeres vandforbrug betragteligt.

Brug os – og se, hvordan den konstruktive dialog kan føre til den helt rigtige løsning for din virksomhed. Vi løser opgaver over hele Østjylland, herunder i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

Kontakt os allerede i dag!

Læs også om: