OM OS

Dit behov er det samme, når du efterspørger VVS-ydelser – uanset om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed: God rådgivning, dialog, samarbejde, kvalitet og tryghed. Vi ved det – og har indrettet os efter det. Udvidet kundeservice er et af kendetegnene ved vores virksomhed.

Din samarbejdspartner

Holm Frederiksen A/S er en moderne virksomhed med stolte håndværkstraditioner.
Vi betjener og servicerer:


• Erhvervsvirksomheder
• Institutioner
• Boligforeninger
• Private

Specialviden og knowhow

Vi er specialiseret i ventilation, klimaanlæg, VVS installation, industriinstallationer, gas- og oliefyrsservice, blikkenslagerarbejde samt bad og bryggers i totalløsninger. 15 højt motiverede medarbejdere er beskæftiget i virksomhedens afdelinger i henholdsvis Rask Mølle og Kragelund i Hedensted Kommune. 

Her løser vi opgaver

Vi løser opgaver for både private og erhvervskunder i Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give, Thyregod m.v. – men kommer faktisk over det meste af Jylland.

Opdateret faglig viden – din sikkerhed

Vi følger nøje den teknologiske udvikling for at være på forkant og kunne tilbyde og rådgive om de nyeste, bedste og mest økonomiske muligheder.


Vi er en del af Bedre Bad – Bedre Energi – en af Danmarks største kæder af VVS-installatører. Det er et netværk af kompetente fagfolk, der udfører badeværelser og bryggers i totalløsning.

Find det hele her – gode løsninger inden for bl.a.:

Til privat: 

Til erhverv: